Adfibo Accountants biedt u een allround dienstverlening aan die u en uw bedrijf helpen op elk financieel vlak.

Diensten

Diensten

Adfibo Accountants biedt u een allround dienstverlening aan die u en uw bedrijf helpen op elk financieel vlak. Wij bieden u de volgende diensten aan:

Startersadvies

Adfibo helpt u graag bij de opstart van een nieuwe zaak of bij de overname van een handelszaak. We helpen u bij het opzetten van het financieel plan en de wettelijke opstartformaliteiten.
Meer informatie

Bedrijfsadvies

U bent ondernemer: U wilt vooruit. Maar vaak staat u er bij momenten alleen voor als het om belangrijke beslissingen gaat. Dan is het goed om weten dat u op professionele partner kunt rekenen.
Meer informatie

BTW

Adfibo Accountants is uw partner voor het oplossen van uw BTW problemen: aanvraag van BTW-nummer, BTW-listing, advies inzake BTW-onderwerpen en meer.
Meer informatie

Fiscaliteit

In een snel veranderend klimaat van fiscale wetgevingen (personenbelasting, vennootschapsbelasting, btw, …) staan wij u in deze materie graag bij met deskundig advies.
Meer informatie

Boekhouding

Als vertrouwenspersoon kunnen we u helpen bij het begeleiden & verwerken van uw boekhouding. We gebruiken hiervoor de nieuwste software en zorgen voor een kwaliteitsvolle verwerking.
Meer informatie

Tarieven / Erelonen

Adfibo Accountants tracht steeds op voorhand concrete en duidelijke afspraken te maken. Afhankelijk van de aard van de opdracht wordt er een vast bedrag afgesproken voor de te leveren prestaties, of wordt er gekozen voor een uurtarief.

Het kantoor houdt stipte timesheets bij van alle geleverde prestaties en per medewerker, welke als basis dienen van de aanrekening aan de cliënt. Door op voorhand duidelijke afspraken te maken, is het onze ervaring dat de cliënt niet voor verrassingen komt te staan.