Over ons

Wat doen we

Adfibo Accountants biedt u een allround dienstverlening aan op het vlak van boekhoudingfiscaliteitbedrijfsadviesvermogensplanningjuridisch advies en startersadvies.?? Adfibo Accountants is als accountant-specialist uw partner in de boekhouding. Dit gaat van het begeleiden van de klant bij het organiseren van de boekhouding en opstellen van de jaarrekeningen tot het beheren van uw volledige boekhouding.?? Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in enkele fiscale onderwerpen:

  • Vennootschapsbelasting
  • Personenbelasting

Adfibo Accountants biedt bijstand inzake uw persoonlijke belastingsdossier of voor het opstellen, optimaliseren of indienen van uw vennootschapsbelasting.??Adfibo Accountants lost al je vragen op i.v.m. je BTW-problemen. Wij zorgen voor de aanvraag van BTW-nummers, geven advies inzake BTW-onderwerpen,…??Als laatste staan we u en uw bedrijf ook bij bij het oprichten van vennootschappen, begeleid je bij het opstellen van een financieel plan en veel meer.??Via het menu rechts kan je snel en efficint al onze producten raadplegen. Voor meer info kan je ons contacteren via de contact pagina.


Geschiedenis

Adfibo Accountants werd opgericht in maart 1994. De zaakvoerder van Adfibo Accountants is werkzaam geweest als Senior-manager bij een van de big Four accountantskantoren te Antwerpen. Adfibo Accountants biedt u een allround dienstverlening aan op het vlak van boekhouding, fiscaliteit, bedrijfsadvies, vermogensplanning, juridisch advies en starterbegeleiding.

De zaakvoerder, de heer Hermans Julien, werd benoemd tot accountant op 23/11/1985 en is gekend bij het Instituut onder het nummer 236.2N53. Adfibo Accountants nam in december 2002 verder uitbreiding door overname van de Accountancy afdeling van de Heer Van Riel M. In januari 2005 werd ook de fiduciaire afdeling volledig geïntegreerd waardoor het kantoor momenteel 7 voltijdse medewerkers tewerkstelt.

Vervolgens behaalde de heer Sven Meyers op 4 april 2011 zijn titel als Accountant – Belastingconsulent en trad hij toe tot als vennoot bij Adfibo Accountants op 1 januari 2012. Hij is gekend bij het IAB onder het nummer 12668 2 N 79.

Ten slotte moedigt Adfibo Accountants haar medewerkers aan tot bijscholing en zijn verschillende medewerkers, alsook de vennoten effectief lid van de wettig erkende Beroepsvereniging van Accountants, Belastingconsulenten, Bedrijfsrevisoren, Boekhouders en Erkende Fiscalisten te Antwerpen (BAB Antwerpen).